Trumfvisa kredittkort trippeltrumf bonus

Hvordan få betalt for å bruke penger?

I løpet av de siste 12 månedene fikk jeg over 3.000,- kroner gratis i trumf bonus, som jeg ikke ville fått hvis jeg handlet på vanlig måte. Dette bonustipset er lekende lett å få til! Det handler kun om å bruke riktig kredittkort (og å bruke det smart).

Bergenet lesetid: 8 minutter

Det morsomme her er jo at jeg tjener penger når jeg gjør morsomme ting som å gå på fylla.

For noen år siden, så meldte jeg meg inn i Trumf. Jeg brydde meg ikke så mye om økonomi på den tiden og jeg glemte nesten alltid å trekke det ekstra kortet før bankkortet. Det var for alt for tungvint og klønete rett og slett.

Så kom dagen hvor jeg så at det fantes en egen Trumf-visa. Den skulle ikke bare gi meg trumf-poeng automatisk, men også gi meg fordeler på alt fra matvarer, til drivstoff, strøm og reiser. Den automatiske bonusvarsleren ved netthandel er også superkjekk (mer om denne lenger ned i saken).

Så det som fristet aller mest – en kickback på kjøp andre steder! «Jaja» tenkte jeg. Jeg kan jo like gjerne gi det kortet en sjanse. Det koster jo null i året om jeg ikke bruker det uansett. Nå er dette hoved-kortet mitt og det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke gjorde dette før.

Du får goder ved nesten absolutt alle kjøp, utenom hos hovedkonkurrentene. Dette betyr faktisk i praktisk at du får rabatt på dildoer, men ikke på Rema 1000

Du får 0,5% tilbake når du bruker penger, også i utlandet!

Gulroten var jo at jeg fikk kickback i utlandet, for jeg reiste mye på den tiden. Opp til 5 måneder i året i noen år. Et kort som kunne fungere som en sikkerhetsbarriere mot svindel er jo helt topp! Jeg anså det å være for risikabelt å ha et eget vanlig bankkort med sugerør rett i lønnskontoen min.

Planen var å ha et relativt moderat beløp på dette kortet og så overføre til dette ved behov. Det at jeg fikk tilbake en femtiøring pr hundrelapp virker kanskje ikke all verden, men jeg har nå 3.000,- kroner ekstra som ikke jeg ville hatt ellers.

Det morsomme her er jo at jeg tjener penger når jeg gjør morsomme ting som å gå på fylla, selv i utlandet. Dette er en av de beste bonusprogrammene noen sinne.

Trumf Visa`s svindelbeskyttelse

Det er faktisk smart å benytte kredittkort til reise. I alle fall så kan du spare en del kroner på reiseforsikring, hvis du booker det meste med for eksempel trumf-visa kortet. Blir du svindlet, så er det også Trumf AS sitt problem og ikke bare ditt.

Forsikring og sikkerhet som er inkludert:

 • Reiseforsikring – gjelder når minst halvparten av transportkostnaden er betalt med kortet
 • Hjelp ved ID-tyveri
 • Trygg netthandel

Du risikerer å måtte betale kr 1200,- i egenandel om du har vært uheldig og noen stjeler kortet ditt og tapper penger fr det.

Hvis du er idiot, så er det opp til 12.000,- i egenandel. Da må man nok opp i en kategori som at du for eksempel legger igjen og glemmer kortet i baren på en luguber strippeklubb. Sånn type i en bakgate i Ukraina eller noe sånt.

trumfbonus trumfvisa trippeltrumf
Bilde: Var ikke strippeklubben her et sted?

Nordmenn har rekordstor gjeld

Nordmen`s forbruk har resultert i en rekordstor gjeld. Faktisk mer enn noen sinne. Dette kan du bruke til din fordel. Det er et gammelt forslitt ordtak som heter «there’s nothing like a free lunch» og det holder vann enda. Ingen gir bort gratis penger. De som betaler for godene dine er bedrifter for å lede deg som forbruker til deres produkter. Men i den aller høyeste grad, de som misligholder gjelden sin, eller de som betaler sinnsyke 27,19% (!!!) rente.

Pass på at det ikke blir deg som sponser andre.

Trippeltrumf

Du kan faktisk få trippel trumf i ny og ne. Dette er alltid på Torsdager. Da får du hele 3% på dagligvarer. Jeg tror også dette fungerer på øl og sigaretter, selv om det egentlig ikke er greit i følge overformynderiet.

-Linken må åpnes fra linken i nettleser og ikke i fra mobil.

 • 13. januar
 • 10. februar
 • 10. mars
 • 21. april
 • 19. mai
 • 9. juni
 • 11. august
 • 8. september
 • 13. oktober
 • 10. november
 • 1. desember

Det er masse penger å spare på å ukehandle matvarer, så hvorfor ikke gjøre det på disse datoene?

Ikke trumf-bonus i alle butikker

Selv om Trumf ikke fremhever dette så veldig på hjemmesiden sin, så er dette morsomt. Du får goder ved nesten absolutt alle kjøp, utenom hos hovedkonkurrentene. Dette betyr faktisk i praktisk at du får rabatt på dildoer, men ikke på Rema 1000. Det er faktisk 15,6% rabatt på nytelse.no

Dette er listen over hvor du ikke får bonus:

 • Hos konkurrerende dagligvarebutikker i Norge
 • Hos utsalgssteder som selger dagligvare (f.eks kiosk, frukt- og grønnsakshandel)
 • Dagligvarehandel i utlandet
 • Uttak av kontanter over skranke og i minibank
 • Pengeoverføringer mellom personer (eks Vipps)

En helt fantastisk (og automatisk) bonusvarsler!

trumfbonus trumfvisa trippeltrumf
Bonusvarsleren som dukker opp i høyre hjørne når du er på en nettbutikk med bonus.

Selv så glemmer jeg veldig ofte at det finnes en side som heter viatrumf.no, hvor jeg kan få ganske store trumfbonuser når jeg handler. Da har jeg litt flaks, for de har laget en bonusvarsler som man legger til i nettleseren, så får man automatisk beskjed!

Last ned tillegget her (gratis): https://viatrumf.no/Notifier-about

trumfbonus trumfvisa trippeltrumf fjordkraft strim talkmore disney+ evo hbomax viaplay pickatale fabel kionoklubb storytel dentalworks lensway nytelse.no rabatt bonus
Bilde: Skjemdump fra bonusvarsleren på hva du kan få billigere. Det er ganske mye mer, dette er bare noen av over 200 tilbydere.

Finnes også som app

Trumf finnes som app også. I Trumf-appen kan du blant annet holde oversikt over din Trumf-saldo, se historikk over dine kjøp og bruke din Trumf-bonus når og hvordan du vil.

Nå kan du også få spennende innsikt i ditt klimaavtrykk!

Pass på kredittkortfellen

Det er veldig lett å bruke penger man ikke ser, eller har noe særlig forhold til. Hadde jeg jobbet og fått utbetalt kontanter, så ville jeg fått et annet eierforhold. Det å ha 50.000 i tusenlapper i lomma etter utgifter, hadde gjort meg mye mer gnien. Jeg har aldri likt å «ta hull» på tusenlapper.

Når jeg kun slår inn en pin, så er det jo veldig praktisk. Det som er med kort, er at det er så alt for lett å bare *beep b*beep *beep *beep, så kan jeg få akkurat det jeg vil. når jeg vil. Enda lettere/skumlere er netthandel.

Dette har jeg gjort mange ganger med penger som ikke er mine en gang (kreditt).

Hva hvis jeg bruker litt for mye penger på dette kredittkortet?

La oss si at du drar på frie og blåser i regninga. Så kommer du hjem igjen med -50.000 på kredittkortet. Effektiv rente er på 27,19%.

Du har det litt trangt økonomisk og betaler bare ned 1.415,- pr mnd, for du syntes det er nok. Man skal jo leve litt også, er det lett å tenke.

penger du taper på å ikke bruke trumfbonus trumfvisa trippeltrumf
Bilde: Grafen er hentet fra rentekalkulator.com

Da har du etter 6 år betalt ned over dobbelt så mye (-101.868,-). Hadde du over 5 år investert 1400,- pr mnd i indexfond til 14% avkastning, så hadde du hatt +142.584,-

Penger du tjener ved å investere fra trumfbonus trumfvisa trippeltrumf
Bilde: Dette er fra kalkulatoren til Nordnet

Vil du over de neste 6 årene tape 50.000,-?

Eller vil du tjene nesten 150.000,-?

Det er helt opp til deg.

Det er veldig lett å tjene mye med små og gode vaner.

Du kan søke om Trumf Visa her.

2 thoughts on “Hvordan få betalt for å bruke penger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *